Pers en Media

Bekijk enkele artikels die verschenen in de krant, en onze reportages op ATV naar aanleiding van het programma Kok van 't Stad.

Culinaire Wandelingen in de krant

Culinaire Wandelingen te gast op ATV Kok van 't Stad

Deelnemers getuigen

“....... Bedankt voor de leuke rondleiding. Jos deed dit op een vlotte manier. Spijtig natuurlijk dat er zo weinig mensen hadden ingeschreven, maar dat maakte de aandacht van iedereen wat scherper. We hebben ons goed geamuseerd. .......”
Michel – Antalis – Op Spaans avontuur in Antwerpen
“....... Het was voor ons allen een zeer aangenaam avontuur. Zelfs het weer zat mee. Hartelijk onthaal en een zeer gepassioneerde gids (dank u Bert). Ik als inwoner van Antwerpen (toch al 21 jaar) heb er nog veel van opgestoken. Een dikke proficiat voor dit prachtig initiatief. .......”
Rita en collega's – Neutraal Ziekenfonds Hasselt – Op Spaans avontuur in Antwerpen
“....... Ik wil jullie heel hartelijk danken voor de zéér geslaagde avond gisteren. Alles verliep op wieltjes. Jullie organisatie, de zéér goede gidsen, het eten ... m.a.w. niets dan lof ! Onze leden hebben er zeker van genoten, dat kon ik wel zien, en ... horen. .......”
Brigitte – Centea Antwerpen – Op Wijnavontuur in Antwerpen
“....... Dank zij jullie hebben wij vrijdag een hele aangename teamuitstap mogen beleven met een schitterende gids, interessante weetjes en natuurlijk ook lekker eten en drinken in een leuke en ontspannende sfeer. Ik zal het niet nalaten jullie organisatie warm aan te bevelen bij de andere teams in de Vlaamse Overheid. Met dankbare groeten. .......”
Jean-Marie - Agentschap Ruimtelijke Ordening Vlaanderen – Op Spaans avontuur by Night
“....... Wilde je allereerst bedanken voor de geweldige avond die we hebben gehad een paar weken geleden. Mijn internationale gasten hebben er enorm van genoten en de gids was fantastisch. Tevens was de ontvangst van Patrick in de kelder en het bijhorende proeven van het 'speciale eigen bierje' echt een schitterende ervaring. .......”
Tom – General Electric Company – Op Bieravontuur in Antwerpen

Meer info?

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info over één van onze talrijke culinaire wandelingen.

Contacteer ons