Ontdek & Speciallekes

Culinaire Wandelingen naar Brugge

Brugge met zijn authentiek Middeleeuwse stratenpatroon wordt wel eens het Kleine Venetië van het Noorden genoemd. Deze prachtige stad spreekt ongetwijfeld tot ieders perceptuele verbeelding. Maar ze verbergt ook heel wat culinaire tradities.

Laat je onderdompelen in de historische glorie en de verborgen culinaire rijkdom van Brugge.

Locatie
Brugge
Start
10-16h
dag wandeling
Duur
ca. 4 – 4,5h
Prijs
vanaf 15 personen*
52euro pp incl. uitgebreide proeverijen

Ludieke wandelzoektocht (ook op kindermaat)

Test je kennis over onze Sinjorenstad. Via 12 vragen en opdrachten ontdek je algauw wie zijn/haar stad echt goed kent. Geen zware fronspartijen of vervelende situaties. Op een ludieke manier zingt of fotografeer je de (al dan niet) aanwezige historische kennis. Je bent volledig vrij en deelt je tijd volledig zelf in.

Perfect om alleen of samen met vrienden, familie aan deel te nemen. Bevorder de competitiviteit door je groep in te delen in kleinere teams.

Locatie
Antwerpen
Start
10-17h
dag wandeling
Duur
op eigen tempo
Prijs
vanaf 1p tot 200p
9euro pp incl. opdrachtenfolder, opvolging en kleine attentie pp

Ultieme teambuilding met personal coach

Wanneer een verantwoordelijke de prestaties van zijn team wil verbeteren richt hij/zij zich vaak op de zogenaamde zwakkere schakels. Maar waar liggen de problemen effectief? Onderzoek wijst intussen uit dat je zich beter focust op de sterke punten van je team. Medewerkers die zich gemotiveerd voelen om hun persoonlijke talenten te gebruiken, halen veel meer voldoening uit hun job én werken beter samen.

Geïntrigeerd door deze aanpak? Kies dan voor deze ontspannende workshop waarbij ervaren coaches je team nog hechter en efficiënter maken

Locatie
Antwerpen
Start
10-11h
dag wandeling
Duur
4h
Prijs
vanaf 10p
(max 20p)*
66euro pp incl. ontvangst, coaching & lunch

Unieke Mode & Lifestyle wandeling

Antwerpen is het mekka voor menig levensgenieter met oog voor een unieke stijl en smaak. Laat je onderdompelen in deze fascinerende en inspirerende wandeling rond mode en lifestyle. Naast de verwennerij van geuren en kleuren worden ook je smaakpapillen gestreeld met luxe proeverijen en een heerlijke lunch.

Locatie
Antwerpen
Start
10h
Duur
ca. 4-4,5h
incl. bezoek atelier(s) en lunch
Prijs
vanaf 10 p
(max 15p)*
85 euro pp incl. bezoek aan atelier(s), exclusieve proeverijen en lunch met wijn, water en koffie/thee

Culinaire trektochten (avond)

Terwijl de gids allerlei leuke anekdotes ten berde brengt over de oude binnenstad, het hippe Zuid of het mondaine Eilandje, geniet je op verschillende bijzondere locaties van een voor-hoofd en nagerecht.

Locatie
Antwerpen
Start
19h
Duur
ca. 4,5h
Prijs
vanaf 15 personen*
78 euro pp alles incl.

Workshops

Culinaire wandelingen organiseert verschillende workshops, hieronder een greep uit ons aanbod:

Exclusieve koffieworkshop

Letterlijk tussen de koffiebonen waar de vers gebrande aroma’s de branderij vult, word je geïntroduceerd in de wereld van dit zwarte goud. Zelfs de theeliefhebbers vinden hier hun gading.

Foodparing: bier met chocolade

‘Bier en chocolade’ zijn 2 onmiskenbare culinaire troeven van België. Bij deze unieke workshop proef je 4 verschillende proefglaasjes bier samen met 4 stukken exquise chocolade. Je leert en proeft dat er telkens 1 bier perfect samengaat bij 1 van de 4 stukjes chocolade en dat de andere moeilijk te combineren zijn.

Acteerbootcamp

Je maakt kennis met de organische acteertechnieken die o.a. ook Robert De Niro, Al Pacino, Denzel Washington en Kate Winslet toepassen om geloofwaardige acteerprestaties neer te zetten. Je zintuigen worden bovendien gestreeld door een unieke culinaire uitdaging.

Maatwerk

Afhankelijk van het budget, tijd en interesses werken we samen met jouw een leuke activiteit uit. Verschillende combinaties zijn mogelijk gaande van een brouwerijbezoek, rondrit met een paardentram, magic act enz. Jij vraagt, wij draaien…

Start, duur en prijs gezamenlijk te bespreken.

Prijzen

De prijs wordt berekend voor groepen vanaf 15 deelnemers tenzij anders vermeld.

Kleinere groepen zijn uiteraard ook welkom.

Culinaire Wandelingen is niet btw-plichtig, alle vermelde prijzen zijn netto-prijzen.

In de prijs zijn, organisatie, gids(en), proeverijen met hapje en natje, eventueel maaltijd met drank inbegrepen. Alle extra consumpties, worden steeds ter plaatsen afgerekend.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info over één van onze talrijke culinaire wandelingen.

Contacteer ons